Handelsbetingelser hos Happy Heart Coach


Generelle oplysninger

Happy Heart Coach

Garboparken 48

4550 Asnæs

CVR nr.: 35685383

Telefon: 60803953

Email: marie@happyheartcoach.dk

 

Priser

Hos Happy Heart Coach er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Happy Heart Coach modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, Apple Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når du booker en session. Ved bookning af forløb trækkes det fulde beløb ved bestilling ellers er der mulighed for, at prisen deles op i op til 3 rater uden gebyr. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

Happy Heart Coach tilstræber at afsende ordre indenfor 2 hverdage.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord, GLS eller DAO.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da deres kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-5 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

 

Fortrydelsesret og Aflysning

Sessioner

Ved et køb af en session eller forløb igennem Happy Heart Coach frafalder din fortrydelsesret 24 timer før sessionen eller forløbets første session, medmindre at andet er angivet (fx 14 dages fuld tilfredshedsgaranti). 


Ved fortrydelse eller aflysning skal du benytte linket i din kvitterings mail eller kontakte

Happy Heart Coach

Garboparken 48

4550 Asnæs

Marie@Happyheartcoach.dk

Tlf. 60 80 39 53


Arrangementer

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til - "Lov om visse forbrugsaftaler - §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a" – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses, refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

Online produkter

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter købt gennem Happy Heart Coach. Din fortrydelsesret bortfalder ved betaling, medmindre at andet er angivet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Tilbagebetaling

Refusion ved sessioner og forløb.

Du vil ved fortrydelse og aflysninger der er sket minimum 24 før sessions start, modtage en kreditnota og det betalte beløb vil automatisk blive tilbageført til det betalingskort der er benyttet ved bookning.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

 

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Happy Heart Coach.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.