MARIE SODEMANN RASMUSSEN 

MASTER COACH

Specialer: Ennergram coach - Skygge coach og Stress coach

Jeg brænder for at hjælpe dig med at skabe øget livskvalitet, selvværd og indrero

OM MIG

MENNESKET BAG


Jeg har været på mit livs rejse, jeg har været udbrændt og stresset af flere omgange. Da jeg fik min første søn blev jeg blæst bagover, at blive mor er det mest overvældende jeg i mit liv har oplevet. 11 måneder senere beriget med endnu en dejlig søn. Vi flyttede og fik bygget hus, jeg fik bogstavelig talt hevet tæppet væk under mig af flere omgange indenfor få år.
Du kan måske næsten fornemme uroen der blomstrede inde i mig. Og der sad jeg på halen, mens mit fundament føltes som om det slog revner under mig. Jeg følte mig, udkørt, kvalt, fyldt op og som offer i mit eget liv.

Med støtte, kærlighed og de rigtige mennesker omkring mig, krydret med de rigtige værktøjer og en god portion lyst til at gøre noget ANDET, fik jeg min livsglæde og selvværd tilbage. Jeg kunne igen trække vejret og min spiral blev opadgående.


Min rejse gennem livets op og nedturer, har givet mig lyst til at støtte mennesker i, at udvikle sig og stå ved deres behov og følelser. På denne måde tror jeg på, at vi kan møde stærkere op i livet, være glader, nyde mere, elske mere både os selv og andre og give endnu mere til alle omkring os. 


Idag har jeg aldrig i mit liv været så meget mig selv. og så føler jeg mig så langt fra, hvad jeg nogensinde har været. Jeg oplever så meget nænsomhed, forståelse og kærlighed til mig selv og dem omkring mig. Jeg Ønsker det samme for dig!

Jeg kan hjælpe dig med mere livsglæde og selvværd fordi.... JEG HAR GÅET HELE VEJEN SELV.TO UDDANNELSER EN FÆLLES DRØM


I december 2021 blev jeg certeficeret Life & Business Coach. Fordi jeg ønkser, at støtte og motivere kvinder til at ØGE DERES SELVVÆRD OG ELSKE DEM SELV, SOM DE UNIKKE MENNESKER DE ER.


10 år tidligere i februar 2011, blev jeg uddannet beklædningshåndværker, min drøm var på det tidspunkt, at designe og sy tøj der fik kvinder til, at føle sig smukke. Tøj der fik dem til at rette ryggen og FØLE SIG STOLTE & GODT TILPAS MED SIG SELV.


De to drømme er for mig meget ens.


Hør endnu mere om mig i de 2 podcarst jeg har været gæst i lige her under.

Podcarst græst

Er du nysgerrig på mig, min historie, eller måske har du bare lyst til at få masser gode tips og triks så er her 2 gode muligheder.

Det spirituelle kompas med Anabella
#109 nærvær, hjerte og den indre ild
Fra januar 2023


Uperfekt med Katrine Gisinger 
# 180 Overvældet 
Fra juni 2022

DIN SIKKERHED FOR KVALITET


Jeg er certificeret Life & Business Coach på Dannmarks førende coachuddannelse hos Sofia Manning.

Denne uddannele er ACPT-akkrediteret hos International Coaching Federation (ICF)

Dette betyder, at skolen lever op til en lang række krav til deres kvalitet af uddannelse.

ICF er coachens brancheorganisation og din tryghed for, at du benytter en coach der er uddannelset i en høj standart og lever op til ICF etiske lov (Code of Ethics). Du har som klient altid mulighed for at klage til denne brancheorganisison, hvis du føler, at en coach går over sine beføjelser.

KONTAKT


Har du spørgsmål, eller brug for at tale med mig om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Er du altid meget velkommen til, at ringe eller skrive til mig på mail eller sms.